Bemutatkozás

A Baranya-Tégla Kft a tégla termékek gyártása mellett új üzletágakat indít be. Ezek a fűrészárú gyártása, a tároló fatermék (raklap) készítés, valamint a tűzifa gyártása és értékesítése.

Az alapanyagok környezetet nem károsító, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, amit az FSC (felelősségteljes erdőgazdálkodás védjegye) erdőtanúsítás garantál. Ennek során nem sérül az erdő ökológiai egyensúlya és „ olyan kíméletes beavatkozásokat hajtanak végre, amelyek nem sértik a az erdő talaját, a megtelepült csemetéket és az idős állomány egyedeit.”


Fűrészipari termékek

Szélezett termékek
 
     
Terménytámasz Deszka Egyedi termékek
 
Szélezetlen termékek
 
     
Termékeket egyedi igényeknek megfelelően is gyártunk. A termékekről, árakról érdeklődni az info@baranya-tegla.hu e-mail címen lehet.   
 

Tároló fatermékek (raklap, kaloda stb.)

EUR raklap egyedi raklap kaloda


 
Termékeket egyedi igényeknek megfelelően is gyártunk. A termékekről, árakról érdeklődni az info@baranya-tegla.hu e-mail címen lehet.
Tároló láda    


Tűzifa termékek

   
Kalodás Hálós Ömlesztett
 
Termékskálánkat folyamatosan, a vevői igényeknek megfelelően bővítjük. A tűzifa gyártása egyedi igényeknek megfelelően 24, 27, 30, 33, 36, 39, 42, 45, 48, 51 cm vágáshosszal lehetséges, raklapon 1 m3-es kalodás, 1 m3-es  hálós, valamint ömlesztett kiszerelésben

Árak, bővebben>>
 
   


Tűzifa
Bűvös tégla
Kapcsolat
Euroskill